Inktspetters

Hi, ik ben Alinda Zweers en ik vind het mooi om met letters mijn belevingen over te trekken op papier.

Ik schrijf blogs zoals ik ben; ondernemend, openhartig, met positieve eigen kracht en liefdevol! Natuurlijk ben ik net zoals iedereen heel bijzonder, maar ben daarnaast een gewone vrouw met niet teveel poespas en alleenstaand mama (24/7) van een meisje van zeven jaar.

Ik werk als grafisch vormgever en ben in mijn element met het ontwerpen en vormgeven. Ik kan intens genieten van muziek. Heb vele festivals bezocht en geniet van het vrije gevoel aldaar. Dat gevoel heb ik ook ervaren tijdens mijn twee backpackreizen. Ik zou graag andere culturen weer van dichtbij beleven, maar dan samen met mijn dochter. Ze is nu zeven jaar en ik wacht liever nog een jaar of vijf zodat ze bewuster mee kan reizen. Zij is mijn alles. We wonen in een dorp met fijne mensen om ons heen en een kwartiertje verderop woont mijn Lief met wie ik een latrelatie heb.

Op 23 mei 2013 plaatste ik mijn eerste blog online en daarna volgden meer dan 150 nieuwe verhalen. Het verhalen smaakt naar meer en ik ben nu dan ook een boek aan het schrijven. Ik laat je weten wanneer het uitkomt. Tot die tijd kan je inktspetters uit mijn dagboek hier lezen.

Vanaf 2019 zijn de aankondigingen van nieuwe blogs ook te zien op Instagram. Wordt een volger. Kijk en lees ook mee op mijn facebookpagina.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 Responses »

 1. Ha Alinda,

  Wat leuk om na zoveel jaren van je te lezen! Wat kan jij schilderen met letters zeg?. Ik hoorde van Hanneke dat je plannen hebt om een boek te schrijven . Bijzonder!
  Lijkt me speciaal om een keer met z’n drietjes af te spreken en te zien en horen hoe we een beetje ouder, gerimpelder en (hoplijk) wijzer zijn geworden?.
  Lieve groet,

  Annet

  • Dankjewel en wij zijn altijd al wijs geweest Annet 😉 en ben nu wel heel benieuwd hoe jij er uitziet en vooral hoe het met je gaat! We gaan een afspraak maken. Liefs Alinda

 2. Hoi Alinda, fijn om te lezen dat het goed gaat met je en dat je grafisch designer bent. Ik weet nog goed je eerste stappen daar in. Groetjess Marlon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *