Snapshot

Snapshot

Helaas. Vandaag geen Inktspettersblog. Ik had het de afgelopen dagen te druk met allerlei projectjes, bezoekjes, ziekerig zijn door poep met verlatingsangst en een deadline van een waardebon die mij boven het hoofd hangt.
Ik kocht die bon als stok achter de deur en dat heeft gewerkt. Een fotoalbumbon kopen voor 90 euro met een inruilwaarde van 150 euro. Ik maak zoveel foto’s en digitale albums, die komt dus wel van pas en was ook nog eens lekker lang houdbaar. Nou, dat lekker lang, liep dus deze week af.

Van de kinderopvang had ik een cd met daarop zo’n tweeënhalf honderd foto’s van mijn meisje ontvangen. Geschoten in de vier jaar dat ze daar sliep, kroop, liep, fietste, sprong en danste. Leuk zo’n cd, maar de foto’s moeten toch echt in een boek.
Mijn meisje heeft nu al meer fotoboeken dan menig volwassene in zijn hele leven. Mij haalt ze echter nog net niet in. Ik kreeg mijn eerste fototoestel toen ik twaalf jaar werd. Ik knipte mijn buurkinderen en de pony in het park op de foto en maakte vakantieplaatjes. In de jaren die volgden groeide het aantal boeken aanzienlijk. Als je ze nu doorbladert leest het als een dagboek. Zelfs de langdurende relatie is mooi in beeld gebracht. Zag je nu mijn boeken, dan zie je dat dit deels wrang bedoeld is. Kort samengevat; ex wilde foto’s, tuurlijk, maar nu staan er half geplunderde boeken in de kast. Maar de tijd heelt veel en ik vind het nu ook wel humor dat het zo, in niet ingeplakt beeld te zien is.

Dat laatste gebeuren leverde trouwens weer tig nieuwe foto’s op. Nog veel meer avontuurlijk zelfs. Ik ging backpacken. Daar trok ik in mijn eentje naar Bolivia en Peru. Later naar Ghana. Vele festivals, overigens vaak zonder camera en dates en one night stands, helemaal zonder camera volgden.
Maar nee niet afdwalen.
Doe nog even die controleronde. Staat alles in mijn nieuw opgemaakte album? Juiste data erbij vermeld en geen spelfouten? Nog even druk nu.

Helaas geen blog dus, maar volgende week weer een poging.
Goed weekend alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *